Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Ψωμί για διαβητικούς
Ψωμί Ρώσικο “Borodinsky”
Τη Λαδένια Κιμώλου, ετοίμασαν στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας του εργαστηριακού μαθήματος «Συναφή Προϊόντα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής» για τους δευτεροετείς μαθητές του τμήματος Β2 της Σχολής, ο κ. Α. Κριτσαντώνης, Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής και η κα Α. Αρωνιάδα, Τεχνολόγος Τροφίμων.
από τον Maurizio Leo, Αρτοποιός
Αυτή η εύκολη και νόστιμη φοκάτσια είναι ο τέλειος καμβάς για ντομάτες, ελιές, δεντρολίβανο και χοντρό θαλασσινό αλάτι ή, πραγματικά, ό,τι έχετε που είναι φρέσκο και ακούγεται νόστιμο!
aπό τον Κοσμά Αρσένη, ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ
aπό τον Παναγιώτη Παυλίδη, Pastry Chef Consultant ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ
aπό τον Βαγγέλη Καλλιώρα, ΣΕΦΚΟ ΖΕΕΛΑΝΔΙΑ ABEE