H συνταγή είναι από τον κ. Νικόλαο Α. Αλεβιζόπουλο, Pastry Chef, SEFCO ZEELANDIA
H συνταγή είναι από τον κ. Νικόλαο Α. Αλεβιζόπουλο, Pastry Chef, SEFCO ZEELANDIA
Η συνταγή είναι από τον κ. Νίκο Λαμπρούκο, Διευθυντή Innovation & Training Center®
LAOUDIS FOODS
Η συνταγή είναι από τον Γιώργο Αποστολάκη, Τεχνικό Σύμβουλο Πωλήσεων, KENFOOD
H συνταγή είναι από τον κ. Ρουσσάκη Αγγελή, Pastry chef και υπεύθυνο τεχνικού τμήματος FOODSTUFF
Η συνταγή είναι από τον Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, Pastry Chef OLYMPIC FOODS
H συνταγή είναι από τους Σπύρο Λουλουδάκη & Τάσο Συντελή, Pastry Chefs, ΑΡΤΙΖΑΝ MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Η συνταγή είναι από τον Luca Lusardi, Gelato Chef. AKTINA A.E.
Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Ζουμή, Τεχνικό Σύμβουλο Ζαχ/κης, G&B EXPERTS AEBE
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες