Βασική συνταγή brioche
Βασική συνταγή brioche
Η συνταγή είναι από την κ. Αστέρω Στρατάκη, Astérisque
Η συνταγή είναι από τον κ. ΚΩΣΤΑ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ, Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Έβρου
Η συνταγή είναι από τον αρτοποιό Γρηγόρη Ρεμούνδο
Χωριάτικο ψωμί με τεφ
Η συνταγή είναι από την Ελισάβετ Κουλούρη, Αρτοποιός
από τον κ. ΝΙΚΟ ΜΑΖΗ, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Λακωνίας
Το παραδοσιακό ψωμί «σμιγάδι» παράγεται στη Μάνη εδώ και πολλούς αιώνες και αποτελείται από μισή ποσότητα σιτάρι και μισή ποσότητα κριθάρι, γιατί ο τόπος παρήγαγε κριθάρι και όχι σιτάρι.
Ciabatta
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!