Νίκος Χανδόλιας @frommydadsbakery
Head Creative Baker, 72Η Artisanal Bakehouse
Νίκος Χανδόλιας @frommydadsbakery
Head Creative Baker, 72Η Artisanal Bakehouse
Τον κορμό Χριστουγέννων ετοίμασαν οι πρωτοετείς μαθητές του τμήματος Α3 Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής της ΕΠΑ.Σ Γαλατσίου, στο πλαίσιο του μαθήματος “Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής” με την επίβλεψη και καθοδήγηση του κ. Κριτσαντώνη Αλέξανδρου, Τεχνικού Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και του κ. Τσεμπέρη Αντωνίου, Τεχνολόγου Τροφίμων.
Μελομακάρονα Χαρουπιού
Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Τσουκαλά, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Αρκαδίας
Μελομακάρονα σπιτικά
Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Pastry Chef
Η συνταγή είναι από τον κ. ΚΩΣΤΑ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ, Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Έβρου
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!