Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Ιδιοκτήτη και Head Pastry Chef του La Maison-Fine Pastry Shop.
Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Ιδιοκτήτη και Head Pastry Chef του La Maison-Fine Pastry Shop.
Νίκος Χανδόλιας @frommydadsbakery
Head Creative Baker, 72Η Artisanal Bakehouse
Κέικ Χριστουγέννων
Μελομακάρονα Χαρουπιού
Η συνταγή είναι από τον κ. Θεόδωρο Τσουκαλά, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Αρκαδίας
Μελομακάρονα σπιτικά
Η συνταγή είναι από τον Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Η συνταγή είναι από τον Θανάση Τσαγκλιώτη, Pastry Chef
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!