Η συνταγή είναι από τον Pastry Chef, Αλέξανδρο Παυλώβ
Η συνταγή είναι από τον Pastry Chef, Αλέξανδρο Παυλώβ
Λεμονόπιτα
Η συνταγή είναι από τον Otmar Fricker, Baker Master, Καθηγητής Αρτοποιίας & Ζαχ/κής, Τεχνικός Σύμβουλος της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
Μια μοναδική πρόταση για το νέο έτος από την ΑΚΤΙΝΑ για να απολαύσετε βασιλόπιτα χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με ντελικάτη γεύση βανίλιας και πλούσια σοκολάτα χωρίς ζάχαρη. Το Akticake No Added Sugar, τοποίο συνδυάζεται τέλεια με κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη και ψηνόμενες μαρμελάδες φρούτων χωρίς ζάχαρη.
Οι πιο γλυκές, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από την KENFOOD!
Η συνταγή είναι από τον Δημήτρη Φραγκογιάννη, Τεχνικό Σύμβουλο της ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
Η συνταγή είναι από τους τεχνικούς σύμβουλους ζαχαροπλαστικής
στη SEFCO ZEELANDIA
Νεκτάριος Συμεωνίδης, Νίκος Αλεβιζόπουλος, Βαγγέλης Καλλιώρας
Η συνταγή ειναι από την Καλλιόπη Αναγνωστή (Madame Gâteaux), Pastry Chef
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες