Θεσσαλικό: Προζύμι για χωριάτικο ψωμί από την LESAFFRE ΕΛΛΑΣ
Το Livendo Θεσσαλικό είναι το μοναδικό καθαρά ελληνικής προέλευσης προζύμι από στάρια Θεσσαλίας,...
Ιούλιος – Αύγουστος
Το Livendo Θεσσαλικό είναι το μοναδικό καθαρά ελληνικής προέλευσης προζύμι από στάρια Θεσσαλίας,...
Το GRANOPAN MAISANO της AGRANO, με νιφάδες καλαμποκιού, ηλιόσπορους και μπαχαρικά, εγγυάται...
Λάτρεις των κλασικών, αλλά και νέων γεύσεων, η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ, δημιούργησε για σας τρεις νέες...
Αναρωτιέστε τι βιτρίνα να επιλέξετε για το κατάστημα σας; Η Δ. Δρακουλάκης ΑΒΕΤΕ σας προτείνει τη...
Με ολόλευκη όψη και γλυκιά γεύση προσδίδει γυαλιστερή και σταθερή επικάλυψη ακόμα και τους...
Το εξαιρετικό WHOLEMEAL GRAHAM COOKIES, από την CREDIN, είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα...
Αρτοποιός με εμπειρία ζητά δουλειά, στην Ανατολική Αττική. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6985567950
Πωλείται επιχείρηση αρτοποιείου λόγω συνταξιοδότησης, στην περιοχή Νικόπολη Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Η επιχείρηση είναι ενεργή 23 χρόνια με σταθερή πελατεία. Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της περιοχής μπροστά από Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο καθώς και κοντά σε...
Πωλείται άμεσα επιχείρηση "Αρτοποιείο" με σταθερή και συνεχή και πελατεία, η οποία βρίσκεται πάνω σε κεντρικό δρόμο του Ευόσμου με συνεχή ροή. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην Μαιάνδρου, μερικά τετράγωνα πάνω από την Μ. Αλεξάνδρου. Ο εξωτερικός χώρος μπορεί πολύ εύκολα να...
Αρτοποιείο στη περιοχή Π. Ψυχικού αναζητά αρτεργάτες/αρτοποιούς για μόνιμη συνεργασία.Εμπειρία τουλάχιστον 1 έτος, ομαδικό πνεύμα και συνεργασία. Ευχάριστο περιβάλλον, ικανοποιητικές απολαβές και περιθώρια εξέλιξης. Τηλ. Επικοινωνίας: 6989947955 Email:...
Η εταιρεία Χατζηγιαννάκης, πιστή στον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό που διέπει την εταιρική της...
Οβάλ σχήμα, χρήση αλεύρων σίτου, ρυζιού και σόγιας, προζύμι, χαμηλά λιπαρά, τραγανή απόλαυση με...
Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, ωστόσο πολλοί επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και νέοι και νέες στο ξεκίνημά τους αναζητούν τρόπους και πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να εξελιχτούν στο επάγγελμά τους. Κεντρικά θέματα του τεύχους Ιουλίου-Αυγούστου είναι η εκπαίδευση στην αρτοποιία-ζαχαροπλαστική και τα παγωτά σορμπέ.