Η συνταγή είναι από τον κ. Aλέξανδρο Ρίζο, Ιδιοκτήτης, Αρτοποιός, Ρίζος Ελαία
Η συνταγή είναι από τον κ. Aλέξανδρο Ρίζο, Ιδιοκτήτης, Αρτοποιός, Ρίζος Ελαία
Η συνταγή ειναι από τη Γεωργία Τσαμπάνη, Head Pastry Chef, Madame Fraise
Η συνταγή είναι από τον κ. Τάσο Συντελή, Pastry Chef ARTIZAN
Η συνταγή είναι από τον κ. Γιώργο Κόστιουτσουκ, Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος Ζαχαροπλαστικής και Παγωτού ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία με αυθεντική καραμέλα γάλακτος Pastelero Dulce de Leche της Mardel. Εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει για το αστραφτερό χρυσαφένιο χρώμα, την πλούσια λαχταριστή γεύση και το υπέροχο άρωμα καραμέλας.
Η συνταγή είναι από τον κ. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, Pastry Chef OLYMPIC FOODS
Η συνταγή είναι από τον Pastry Chef, Αλέξανδρο Παυλώβ
Η συνταγή είναι από την κ. Ιακωβόγλου Μαρία, Τεχνολόγος Τροφίμων, Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής Α.Ε.
Αυτά τα Χριστούγεννα όλα γίνονται πιο εύκολα! Με σύμμαχο τους Κυλινδρόμυλους Χαλκιδικής και το Brioche Ready Mix. Το Brioche Ready Mix είναι ένα ολοκληρωμένο μίγμα για αφράτο και νόστιμο Brioche αλλά και διάφορες άλλες γλύκες και αλμυρές δημιουργίες.
Η συνταγή είναι από την ΑΚΤΙΝΑ Α.Ε.
Υποδεχτείτε τη γιορτινή περίοδο με συνταγές βασισμένες στο κάστανο, τον αγαπημένο χειμωνιάτικο καρπό που δεν μπορεί να λείπει από καμία χριστουγεννιάτικη βιτρίνα, επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων του, που προσφέρει η ΑΚΤΙΝΑ. Εκτός από Ολόκληρο Κάστανο, διατίθεται και σε μορφή κρέμας, πουρέ και τρίμματος.»