Η συνταγή είναι από τον Pastry Chef, Δημήτρη Οικονομίδη
Ιδιοκτήτη “Dimitris Economides”
Η συνταγή είναι από τον Pastry Chef, Δημήτρη Οικονομίδη
Ιδιοκτήτη “Dimitris Economides”
Η συνταγή είναι από το κ. Γιάννη Δρόσο, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ν. Καβάλας
Focaccia (φοκάτσια)
Η συνταγή είναι από τον κ. Θάνο Αγγελίδη, Pastry Chef
Ψωμί για διαβητικούς
Μάφιν από αλεύρι σταριού (με σπόρους)
Η συνταγή είναι από τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ευβοίας
Το Πανόραμα είναι μια περιοχή της Θεσσαλονίκης που πήρε το όνομα του λόγω της αμφιθεατρικής θέας προς την πόλη. Μέχρι τη δεκαετία του ’30, στο Πανόραμα υπήρχαν μόνο βοσκοτόπια. Έτσι αργότερα δημιουργήθηκαν τα πρώτα γαλακτο-ζαχαροπλαστεία. Ένα από αυτά ήταν και του Ελενίδη που ανακάλυψε το τρίγωνο Πανοράματος.
Αγαπητοί επαγγελματίες,
Καθώς μπαίνουμε στην πιο δημιουργική περίοδο του χρόνου, ο φούρνος και το εργαστήριο γίνονται ξανά χώροι όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη ανάγκη για καθαρά υλικά, ισορροπημένες γεύσεις και νέες τεχνικές. Οι γιορτινές δημιουργίες δεν ζητούν μόνο κάτι το διαφορετικό, αλλά εκείνη τη στιγμή που μια γεύση μπορεί να ξυπνήσει μνήμη και συναίσθημα!
Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο σε αυτή τη λεπτή ισορροπία που κάνει τη δουλειά σας μοναδική.
Καλή ανάγνωση και καλές γιορτές!