Κέικ Χριστουγέννων
Κέικ Χριστουγέννων
Μελομακάρονα Χαρουπιού
aπό τον Κοσμά Αρσένη, ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ
aπό τον Παναγιώτη Παυλίδη, Pastry Chef Consultant ΑΦΟΙ ΛΑΟΥΔΗ ΑΕΒΕ
aπό τον Βαγγέλη Καλλιώρα, ΣΕΦΚΟ ΖΕΕΛΑΝΔΙΑ ABEE
aπό τον Ιωάννη Γκανά, τεχνικό FOODSTUFF
aπό την ομάδα της KENFOOD
από τον Γιώργο Κόστιουτσουκ, Υπεύθυνο Τεχνικού Τμήματος Ζαχ/κης & Παγωτού της ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Το φθινόπωρο ανοίγει για τους επαγγελματίες μια νέα σεζόν γεμάτη δυνατότητες, όπου κάθε δημιουργία απαιτεί αφοσίωση, τεχνική και προσεκτική επιλογή πρώτων υλών. Oι εργασίες του εργαστηρίου ξαναβρίσκουν ρυθμό, οι συνταγές αναθεωρούνται με γνώμονα τη φρεσκάδα και την ποιότητα, και η φαντασία καλείται να συναντήσει τη συνέπεια!