Νίκος Χανδόλιας @frommydadsbakery
Head Creative Baker, 72Η Artisanal Bakehouse
Νίκος Χανδόλιας @frommydadsbakery
Head Creative Baker, 72Η Artisanal Bakehouse
Βασική συνταγή brioche
Focaccia (φοκάτσια)
Ψωμί για διαβητικούς
Η συνταγή είναι από τον κ. Γιάννη Παπαθανασίου, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών Ευβοίας
Η συνταγή είναι από τον κ. Βασίλη Δαφέρμο – Αγγελάκη, Πρόεδρο Σωματείου Αρτοποιών N. Ηρακλείου
Η συνταγή είναι από τον Περικλή Βούρθη
Η συνταγή είναι από τον κ. ΚΩΣΤΑ ΚΕΒΡΕΚΙΔΗ, Πρόεδρο Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Έβρου
Μία από τις αγαπημένες μου παιδικές αναμνήσεις είναι, κάποιο αυγουστιάτικο πρωινό, να κατηφορίζω τον κεντρικό, πλακόστρωτο πεζόδρομο στη Χώρα της Άνδρου. Θυμάμαι τότε να ανασαίνω – μπερδεμένο με το μελτεμάκι- το λυγωτικό άρωμα φρεσκοψημένης χειροποίητης τυρόπιτας από τον τοπικό φούρνο, τον οποίο, εννοείται ότι επισκεπτόμασταν για τις καθημερινές μας προμήθειες