Η τεχνική της αργής ωρίμανσης μέσα από συνταγές και άλευρα ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ
Στη Μύλοι Λούλη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αλεύρων εξαιρετικής απόδοσης, ιδανικά για την...
Μάρτιος – Απρίλιος
Στη Μύλοι Λούλη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αλεύρων εξαιρετικής απόδοσης, ιδανικά για την...
Η ΑΡΤΙΖΑΝ παρουσιάζει τη νέα γεύση παγωτού καρύδα COCO-COCONUT. Πρόκειται για ένα βελούδινο...
Οι επαγγελματικές παγωτομηχανές, με κάθετο κύλινδρο της σειράς PRATICA, ξεχωρίζουν για την απλή...
Αξιόπιστοι, απλοί κυκλοθερμικοί φούρνοι ρεύματος και αερίου, κατάλληλοι για εργαστήρια...
Η Gioia είναι η σειρά μαργαρινών αφιερωμένη σε κρέμες, σαντιγί και ζυμωτές ζύμες, κουλουράκια και...
Η μεγάλη ποικιλία Martini Professionals μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όσων εργάζονται με πάθος...
Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5 μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88 τ.μ....
Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...
Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιίας στην Ηγουμενίτσα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6993236615EMAIL: [email protected]
Πωλείται επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστείου στη Σπάρτη, 317 τ.μ. με τα εξής εργαστήρια: Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων με αρτοκλίβανο Werner 12 τελάρων, ταχυζυμωτήριο kemper 100 κιλών, ζυγοκοπτικό sottoriva, κώνο sottoriva, πλαστική μηχανή, ημιαυτόματο μηχάνημα κοπής τοστ και...
H Loulis Food Ingredients απέσπασε τα platinum και gold βραβεία, στην κατηγορία Χωριάτικα Άλευρα...
«Και τώρα πώς θα το ονομάσουμε;» είναι η εύλογη ερώτηση που ακολουθεί, σχεδόν αμέσως, την...
Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.