Νέα γεύση παγωτού Yuzu από την OLYMPIC FOODS
Η Olympic Foods παρουσιάζει το νέο πλήρες μίγμα για παγωτό με γεύση “YUZU”, της εταιρίας Stella....
Μάρτιος – Απρίλιος
Η Olympic Foods παρουσιάζει το νέο πλήρες μίγμα για παγωτό με γεύση “YUZU”, της εταιρίας Stella....
To νέο Crokkia ανήκει στην γκάμα αλεύρων INFIBRA της Molino Denti και είναι ιδανικό για αυθεντική...
Για κρεμώδη βάση παγωτού, με εντυπωσιακή σταθερότητα στη βιτρίνα και σύσταση από 100% φυσικά...
Η απολαυστική κρέμα φουντουκιού CREDITELLA ξεχωρίζει στην γκάμα προϊόντων ζαχαροπλα- στικής της...
Η μονοποικιλιακή σοκολάτα κουβερτούρα USULATAN 65, από το El Salvador, που εξασφάλισε η ΣΤΕΛΙΟΣ...
Η ολοκληρωμένη γκάμα με σκληρές μαργαρίνες της Dragsbaek είναι ιδανική για απεριόριστες εφαρμογές,...
Κατάστημα 88 τ.μ. στον κεντρικό πεζόδρομο του Αμαρουσίου, κατάλληλο για χρήση και από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. Δίπλα στον σταθμό του ΗΣΑΠ. Κατάσταση ακινήτου καλή. Διαθέτει πρόσοψη με 5 μέτρα βιτρίνα, φωτεινό και αποτελείται από ισόγειο χώρο 88 τ.μ....
Η ERGON, ως μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 24 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως, αναζητεί ενθουσιώδεις και γεμάτους όρεξη ανθρώπους για να στελεχώσουν το νέο καινοτόμο project της στο κέντρο της...
Πωλείται εξοπλισμός αρτοποιίας στην Ηγουμενίτσα. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6993236615EMAIL: [email protected]
Πωλείται επιχείρηση αρτοζαχαροπλαστείου στη Σπάρτη, 317 τ.μ. με τα εξής εργαστήρια: Εργαστήριο αρτοσκευασμάτων με αρτοκλίβανο Werner 12 τελάρων, ταχυζυμωτήριο kemper 100 κιλών, ζυγοκοπτικό sottoriva, κώνο sottoriva, πλαστική μηχανή, ημιαυτόματο μηχάνημα κοπής τοστ και...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση παγωτού που διοργάνωσε η Olympic Foods. Το κοινό είχε...
«Και τώρα πώς θα το ονομάσουμε;» είναι η εύλογη ερώτηση που ακολουθεί, σχεδόν αμέσως, την...
Το τεύχος 135, περιέχει πλούσια ύλη και κεντρικό ρεπορτάζ αρτοποιίας το τσουρέκι, καθώς το Πάσχα πλησιάζει και ο αρτοποιός χρειάζεται ιδέες και προτάσεις για τις δημιουργίες του. Στο pastry υπάρχουν προτάσεις για σοκολάτα, το υλικό που πάει παντού και εντυπωσιάζει όπου χρησιμοποιηθεί. Άρθρα, συνταγές και προτάσεις σε ένα τεύχος χρήσιμο για τον επαγγελματία αρτοποιό και ζαχαροπλάστη.